nijntje komt terug naar het theater!

nijntje komt terug naar het theater!

Dick Bruna’s beroemde konijntje schitterde de afgelopen jaren in drie musicals voor de allerkleinsten. Honderdduizenden kinderen en hun ouders kwamen kijken en luisteren naar de avonturen van de familie Pluis. Na zes jaar komt nijntje weer terug naar het theater met een nieuwe musical. Met de bekendste nijntje liedjes in een spiksplinternieuw verhaal is nijntje de musical een feest voor liefhebbers van de verhalen van Dick Bruna. De puntige liedteksten van Ivo de Wijs, de levendige muziek van Joop Stokkermans, de frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. De première van nijntje de musical is op zondag 17 oktober in de Stadsschouwburg in Utrecht.

Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit beroemde konijntje. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Ook komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals konijnen 3,nijn is jarig en nijntje, een lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje!

credits)
Met: Karin Bos als nijntje, Maria Hengst, Alexandra Alphenaar, Joey von Grumbkow, Donna-Jo Aarts en Jules Vermei

Naar de verhalen van: Dick Bruna
Script en liedteksten: Ivo de Wijs
Muziek: Joop Stokkermans
Regie: Naomi van der Linden
Decor en kostuums: Arno Bremers
Choreografie: Chaira Re
Arrangementen: Stanley Stokkermans
Lichtontwerp: Marc Heinz
Geluidsontwerp: Armand Wouters
Producent: Stichting SIP i.s.m. Senf Producties

Speelperiode: vanaf oktober 2021
Première: zondag 17 oktober 2021, Utrecht

Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.nijntjedemusical.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.