Nieuwe zomersingle ‘Jij bent mijn Gigi’ van K3 nu te beluisteren!

Vanaf vandaag is de nieuwe zomersingle van K3 te beluisteren. Met de nieuwe single ‘Jij bent mijn Gigi’ luiden Hanne, Marthe en Klaasje de zomer in. De single is nu te beluisteren via de bekende streamingsdiensten. Op vrijdag 7 juni zal ook de clip te zien zijn, die werd opgenomen in het pittoreske plaatsje Torgny, de meest zuidelijke plaats van België. Hanne, Marthe en Klaasje zijn blij dat de nieuwe single eindelijk te horen is: “Nu kan iedereen genieten van dit zomerse liefdesliedje!”

‘Jij bent mijn Gigi’ gaat over een jongen die verliefd is op een meisje. Elke zomeravond zingt hij een liefdesliedje onder haar raam. Zo hoopt hij haar hart te winnen. De jongen is dus een hedendaagse Romeo, een verliefde Don Juan, een prettig gestoorde, jonge Gigi l’Amoroso, die door middel van een serenade zijn meisje wil vertellen hoeveel hij van haar houdt. Net zoals in alle klassieke verhalen zijn alle meisjes verliefd op hem en willen alle jongens zijn beste vriend zijn. K3: “Gigi heeft natuurlijk enkel oog voor dat ene meisje, maar als hij begint te zingen, viert de hele stad feest!”

De nieuwe zomersingle zal ook te horen zijn op de nieuwe CD van K3, ‘K3 Dromen’, die in november zal worden uitgebracht.  

20 Jaar K3

K3 bestaat dit jaar 20 jaar. Hanne, Marthe en Klaasje willen dit samen met het Nederlandse publiek vieren bij hun nieuwe verjaardagsshow ’20 Jaar K3′. Alle bekende K3-liedjes komen voorbij in een spectaculaire show met een groots decor en getalenteerde dansers. Kom je ook meezingen en -dansen op de bekendste hits van K3? Het wordt een feest voor jong en oud!

K3 tourt vanaf 24 augustus tot en met 10 november langs enkele Nederlandse theaters. 
Voor meer informatie en tickets ga je naar studio100.com

This Post Has One Comment

  1. Pingback: Jij Bent Mijn Gigi - Nl-Inloggen.Net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.