Nieuwe tv-serie Jul & Julia

Nieuwe tv-serie Jul & Julia

De nieuwe tv-productie van Van Hoorne Entertaiment, Jul & Julia, is sinds kort te zien bij RTL Telekids. De bekendste muizen van heel Nederland, zijn dagelijks te zien in hun eigen tv- series. Iedere week beleven Jul en Julia een nieuw avontuur. Tijdens de exclusieve première, op maandag 11 mei, op pretpark Julianatoren waren de reacties over de tv-serie alom lovend.

Jul & Julia is de tweede tv-serie welke geproduceerd wordt door productiebedrijf Van Hoorne Entertainment. ‘’Toen we met de opnames bezig waren hadden we het gevoel dat dit wel eens een topper kon worden, en als we naar de kijkcijfers kijken dan mogen we zeker trots zijn” aldus producent Michael van Hoorne. De tv-serie wordt in opdracht gemaakt van pretpark Julianatoren .

In elke serie komt eenzelfde verhaallijn terug; Jul & Julia zijn de beste muizenvriendjes en wonen in de hoge toren in pretpark Julianatoren. Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin beleven zij dagelijks spannende avonturen op hun pretpark en ver daar buiten. Maar, als twee niet zo slimme boeven hen op de hielen zitten om zo de baas van de toren en het pretpark te worden, dreigt alles mis te gaan. Zou het de muizen en hun vrienden lukken de boeven te slim af te zijn en het pretpark te redden?

Met de komst van de tv- serie zet de Julianatoren een grote stap in haar strategie om de complete beleving sterk te vergroten. Want naast de meer dan 60 attracties, spectaculaire parkshows en grote evenementen begint de beleving nu al in de woonkamer.

De afleveringen van Jul & Julia zijn vanaf 11 mei tot eind augustus op doordeweekse dagen te zien om 6:30 uur en 8:10 uur bij RTL Telekids. Meer informatie: www.julianatoren.nl/tv-serie

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.