Nieuwe theatershow over 1,5 meter samenleving, Rauw cabaret in Mens erger je niet!

Nieuwe theatershow over 1,5 meter samenleving, Rauw cabaret in Mens erger je niet!

Milo Berlijn, al jaren een veelgevraagd spreker op het gebied van menselijke interactie, komt met een nieuwe theatershow over de 1,5 meter samenleving. Aan de hand van hilarische en rake anekdotes houdt hij het publiek een lachspiegel voor. Milo gaat de confrontatie aan met de zaal, ontregelt, prikkelt én biedt oplossingen. Rauw cabaret dat het hart aanspreekt. De voorstelling Mens erger je niet is vanaf oktober 2020 te zien in de theaters in Nederland. 

De anderhalve meter samenleving blijkt in de praktijk moeilijk na te leven. Ruim tweederde van de Nederlanders heeft in de supermarkt of op het werk last van mensen die te dichtbij komen, van het wachten in een rij of van voordringers. Er is genoeg om ons druk over te maken. Maar waarom maken we het onszelf zo lastig? En hoe kunnen we op een leuke en spontane manier omgaan met het Nieuwe Normaal?

Die vraag heeft Milo, specialist in aardigheid, nu naar het theater gebracht. Met rake anekdotes neemt hij zijn publiek mee langs de grootste bronnen van irritatie: horeca, vakantie, verkeer en getreuzel. Hilarisch? Reken maar. Schuurt het? Absoluut. Juist omdat het zo herkenbaar is. Een theatershow als ‘levensles’? Dat gaat Milo wat ver. “Ik ben al blij als mensen bij het verlaten van het theater elkaar een fijne avond wensen.”

Mens erger je niet reist van 8 oktober 2020 t/m april 2021 door de theaters in Nederland. Ga voor meer informatie en kaarten naar www.miloberlijn.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.