Nieuwe theaterproductie met Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Tanja Jess ‘Mijn man begrijpt me niet’

Nieuwe theaterproductie met Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Tanja Jess ‘Mijn man begrijpt me niet’

Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Tanja Jess vormen de nieuwe cast van de op corona aangepaste theaterproductie ‘Mijn man begrijpt me niet’. Een hilarische feelgood komedie vol herkenbare situaties die je gezien moet hebben!

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Hoe houd ik mijn seksleven spannend tijdens deze grillige pandemie die nog steeds niet voorbij is? Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen bij de anderhalvemeter cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het na al die lockdowns niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien…

 Op donderdag 23 september 2021 vindt de eerste voorstelling plaats in Schouwburg Het Park in Hoorn. Mijn man begrijpt me niet is van september tot en met eind november 2021 te zien in 33 theaters in Nederland. Bekijk de complete speellijst op www.mijnmanbegrijptmeniet.nl

Foto: buroRuSt

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.