Nieuwe theaterproductie met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess

Nieuwe theaterproductie met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess

Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess vormen de cast van de nieuwe theaterproductie ‘Mijn man begrijpt me niet’. Een hilarische feelgood komedie vol herkenbare situaties die je gezien moet hebben!

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet? Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven? Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien…

Op zondag 3 november 2019 vindt de première plaats in Theater DeLaMar in Amsterdam. De voorstelling is van oktober 2019 tot en met maart 2020 in 60 theaters in Nederland te zien. Bekijk de complete speellijst op www.mijnmanbegrijptmeniet.nl

foto: ©buroRuSt en Annabel Oosteweeghel

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.