Nieuwe speeldata musical Carpe Noctem

Nieuwe speeldata musical Carpe Noctem

U heeft ongetwijfeld vernomen dat de overheid de maatregelen ter inperking van de verspreiding van het coronavirus onlangs heeft verlengd en dat ook scholen en theaters langer dicht zullen blijven. Door deze maatregelen is besloten de voorstelling ‘Carpe Noctem’ van het Zaanlands Lyceum van woensdag 3 en donderdag 4 juni 2020 te verplaatsen naar een andere datum. U kunt zich voorstellen dat het organiseren van een voorstelling heel veel voorbereiding vergt. Door de huidige situatie is het niet mogelijk alle castleden, professionele begeleiding en creatives bij elkaar te brengen, te repeteren en een voorstelling te creëren zoals deze oorspronkelijk bedacht was. Hiervoor is meer tijd nodig. Daarom is de voorstelling ‘Carpe Noctem’ verplaatst.
Hieronder een overzicht van de nieuwe dagen en tijden.
De voorstelling van 3 juni 19.30 uur wordt verplaatst naar 16 september om 19.30 uur.
De voorstelling van 4 juni 19.30 uur wordt verplaatst naar 17 september om 19.30 uur.
Steun de culturele sector
Bent u verhinderd in september? Dan willen wij graag een beroep op u doen en u van harte vragen uw kaarten door te geven aan iemand anders, en geen geld terug te vragen aan het Zaantheater. Zoals u begrijpt wordt de culturele sector op alle fronten hard geraakt door deze crisis. Heel cultureel Nederland werkt keihard om alles op te lossen en zo goed mogelijk uit deze crisis te komen. U kunt uw steentje bijdragen door uw kaarten niet te retourneren. Het Zaanlands Lyceum en het Zaantheater zal u hier zeer dankbaar voor zijn! Wilt u toch liever uw geld terug, of een tegoedbon ontvangen, stuur dan een e-mail naar kaartverkoop@zaantheater.nl met uw naam, adres, telefoonnummer, de naam van de voorstelling en bij restitutie uw IBAN-nummer.
De kaartverkoop voor de voorstelling ‘Carpe Noctem’ gaat gewoon door via de website van het Zaantheater.. Tickets zijn hier te bestellen.Wij danken u voor uw begrip en steun in deze moeilijke tijd en wensen u alle goeds en gezondheid. Wij zien u graag in september!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.