Nieuwe Classical Pop-sensatie van eigen bodem, vanaf september 2024 voor het eerst in de Nederlandse theaters te zien!

Nieuwe Classical Pop-sensatie van eigen bodem, vanaf september 2024 voor het eerst in de Nederlandse theaters te zien!

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen, wanneer deze vier jonge tenoren met grootse stemmen op het punt staan om het podium te betreden met een nieuwe draai aan het ‘Classical Pop’-genre. Vier getalenteerde vocalisten bundelen hun krachtige stemmen met het vormen van The Dutch Tenors en komen voor het eerste naar de Nederlandse theaters.

Hun repertoire bestaat uit een mix van klassieke pophits, tijdloze operafavorieten, indrukwekkende filmmuziek en hedendaagse songs, heruitgevonden met hun unieke stijl en flair. Alles op het hoogste niveau vocale gymnastiek, met bombastische klanken en indrukwekkende, lyrische samenzang.

In 2023 brachten ze hun debuutalbum uit, waren ze te zien met hun eigen TV special bij Omroep Max en zetten ze internationaal de eerste voetstappen met een groot optreden in Petra, Jordanië.

The Dutch Tenors hebben snel naam gemaakt in de muziekwereld dankzij hun eigenzinnige benadering van klassieke popmuziek. Hun jeugdige energie en charmante persoonlijkheden maken hen een feest om naar te kijken en hun uitzonderlijke zang laat het publiek elke keer weer ademloos achter.

Meer informatie en tickets, zie: www.dutchtenors.com/agenda2024  

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.