Nieuwe cast in succesverlenging Intouchables

Nieuwe cast in succesverlenging Intouchables

Vandaag beleefde Intouchables, met in de hoofdrollen Huub Stapel en Cyriel Guds, in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag haar voorlopig laatste voorstelling. Ruim 60.000 bezoekers zagen de hitvoorstelling. Vanwege het grote succes is Intouchables na de zomer opnieuw in de theaters te zien, met twee nieuwe castleden: Hanne Arendzen en Lisse Knaapen. De nieuwe tournee start op 27 augustus met een serie in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

De voorstelling Intouchables, gebaseerd op de Franse hitfilm, vertelt het waargebeurde verhaal over de vriendschap tussen de geheel verlamde miljonair Philippe en de uit de banlieus afkomstige ex-gedetineerde Driss. Huub Stapel speelt Philippe; Cyriel Guds, een talent van Toneelacademie Maastricht, speelt Driss. Dick van den Heuvel en Peter de Baan schreven het script; Peter de Baan regisseerde het ook. De voorstelling Intouchables beleefde op 23 februari jl. haar wereldpremière en werd voor 83 nagenoeg uitverkochte zalen gespeeld.

Huub Stapel en Cyriel Guds spelen wederom de hoofdrollen. Ook is Urmie Plein weer als moeder van Driss te zien. Nieuw bij de cast zijn: Hanne Arendzen (o.a. Eline Vere en de tv-serie Ramses) in de rol van Magali, de secretaresse van Philippe, en Lisse Knaapen wordt Elisa, de dochter van Philippe. Knaapen speelt momenteel de hoofdrol in de musical SKY. De nieuwe dames vervangen respectievelijk Hanneke Last en Emilie Pos die vanwege andere werkzaamheden de tour niet voort kunnen zetten.

Intouchables is van 27 augustus tot en met 10 december 2016 in de theaters te zien. De kaartverkoop voor de succesverlenging is gestart. Ga voor alle data en meer informatie naar De Nationale Theaterkassa: www.ntk.nl en 0900-9203 (45 cpm).

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.