Nieuw Sprookje 2020-2021:Belle en het Beest De Musical

Ware schoonheid zit van binnen…Dat gaan ook de theater bezoekers van Van Hoorne Entertainment beleven in de allernieuwste, betoverende sprookjesproductie: Belle en het Beest De Musical! Met deze familievoorstelling brengt het bedrijf in seizoen2020-2021 alweer haar 13emagische sprookje naar de Nederlandse theaters.
Elk theaterseizoen worden de sprookjes musicals van Van Hoorne Entertainment door meer dan 120.000 gasten bezocht. Als vervolg op het enorme succes van De Kleine Zeemeermin De Musical(2018-2019)en Doornroosje De Musical(2019-2020) presenteert het productiebedrijf nu één van de meest romantische volkssprookjes: Belle en het Beest De Musical.
Sita Vermeulen speelt in deze nieuwe familiemusical de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje dat verder leert kijken dan het monsterlijke uiterlijk van het Beest.
Uiteraard kent Belle en het Beest De Musical een spannende twist op het originele verhaal, zoals de theaterbezoekers van Van Hoorne Entertainment gewend zijn. Want ook het populaire tovenaars duo Titus & Fien keert terug in deze vrolijke voorstelling. Belle en het Beest De Musical zal te zien zijn vanaf september 2020.

FOTO:©Wim Lanser

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.