Nieuw avontuur voor Hollands Hoop-acteur Marcel Hensema

Eerste landelijke tournee voor Marcel Hensema met onemanshow Alles in de Hens Acteur Marcel Hensema,bekend van succesvolle TV-series als Hollands Hoopen Penoza,gaat voor het eerst landelijk op tournee met zijn onemanshow Alles in de Hens. Een wervelende nieuwe theatervoorstelling met muziek van Carel Kraayenhof en in regie van Ola Mafaalani. Alles in de Henstoertvan 27 november t/m eind maart 2020 langs de Nederlandse theaters.
Marcel Hensema staat bekend als fenomenaal acteur maar is daarnaast ook verhalenverteller, zanger entertainer en zo veel meer dan een klassieke conferencier.Hensema heeft het begrip conference een nieuwe inhoud. Hij zingt, speelt, ontroert, verwondert en laat je bulderen van het lachen. Eerder speelde hij stijf-uitverkochte solovoorstellingen in Groningen en omgeving. Wegens dit succes komt zijn grote wens uit: op tournee-langs Groningen -door het hele land.
Alles in de Hens wordt een nieuwe onemanshow waarin hilarische en hartverscheurende verhalen worden afgewisseld met herkenbare types van wie je onverbiddelijk gaat houden. In de voorstelling onderzoekt Hensema het fenomeen atomen: de deeltjes waaruit alles in ons universum bestaat. Hij volgt een aantal van deze atomen op hun reis door de tijd en ruimteen laat het publiek ervaren hoe alles op logische wijze met elkaar is verbonden in een wervelende onemanshow.
Voor zijn eerste landelijke tournee bundelt Hensema de krachten met drie grote namen. De muziek wordt speciaal gemaakt door geroemd componist Carel Kraayenhof, Officier in de Orde van Oranje-Nassau bekend van ‘de traan van Máxima’ en winnaar van de prestigieuze Edison-prijs. De regie is in handen van Ola Mafaalani, oud-directeur van het NNT en veelgevraagd toneelregisseur die o.a. het succesvolle Borgen regisseerde, en de tekst wordt geschreven door Michiel Stroink, de schrijver van wie recentelijk de roman De notaris en het meisje werd genomineerd voor de Libris literatuurprijs.
Speelperiode27 november 2019 t/m 28 maart 2020
Première donderdag 19 december 2019, Stadsschouwburg Groningen
Meer informatie www.bostheaterproducties.nl

FOTO: © Trea van Drunen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.