“Niet Schieten!” al 25 jaar op de planken.

“Niet Schieten!” al 25 jaar op de planken.

“Niet Schieten!” is een cabaret duo dat bestaat uit Arend Edel en Maarten Hennis, tot 2012 waren zij nog een trio met Erik Jobben. In 2019 komen ze speciaal voor het 25-jarig jubileum nog één keer met z’n drieën bij elkaar voor de jubileumvoorstelling ’25 jaar Lust en Leed’.

De voorstelling speelt zich af in een escaperoom, al weten de mannen dat zelf nog niet. Als ze afzonderlijk van elkaar de ruimte binnen komen en de deur in het slot valt, komen ze er achter dat ze in een escaperoom vast zitten. Ze wijzen elkaar allemaal aan met de vraag wie dit heeft geregeld. Niemand weet van iets.

Erik Jobben wordt als “buitenstaander” neergezet, hij is immers midden in een seizoen vertrokken bij “Niet Schieten!”. Dat zit Arend Edel en Maarten Hennis nog steeds dwars. Om uit de escaperoom te kunnen ontsnappen, moeten ze een aantal raadsels oplossen en oude bekende sketches uit hun oude shows op voeren.

’25 jaar Lust en Leed’ is een heerlijk avondje cabaret. Ontspannen onderuit zitten en een avondje lekker lachen. Het is mooi om te zien dat de chemie nog steeds goed aanwezig. Zeker ook met Erik Jobben is het qua chemie niet te merken dat hij al een aantal jaren niet meer mee doet.

Uiteindelijk ontdekt het publiek wie de escaperoom geregeld heeft om de drie heren nog voor één keer bij elkaar te krijgen. Was het één van de mannen of toch iemand anders? Om daar achter te komen zult u naar deze voorstelling moeten gaan kijken. U krijgt dan niet alleen het antwoord, maar ook een heerlijk avondje theater voorgeschoteld.

kijk voor de speel lijst op nietschieten.nl.

Share

One thought on ““Niet Schieten!” al 25 jaar op de planken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.