NHTV Theater speelt ‘I love you, your perfect, now change

NHTV Theater speelt ‘I love you, your perfect, now change

Nadat NHTV Theater vorig jaar met de prijswinnende musical ‘Urinetown’ in het Chassé theater te zien was, presenteert ze dit jaar wederom een nieuwe musical: I love you, your perfect, now change. Deze musical, gespeelt èn geproduceerd door studenten, is op 11, 12 en 13 juni te zien in Podium Bloos. De 8 ambitieuze studenten die op het toneel te zien zijn, proberen zich met dit liefdesverhaal vol spel en hoge noten van hun beste kant te laten zien.

De 8-koppige cast, bestaande uit Linda Schrik, Mozes van Toledo, Djarana Taihitu, Bram Limberger, Janneke de Beer, Tim van Leeuwerden (winnaar Gouden Lam Beste Acteur), Vera Huibregtse (Oorlogswinter) en Sebastiaan Kranenburg, is al maanden aan het repeteren en klaar om het resultaat aan Breda te laten zien. Ook backstage staat een team van passionele studenten klaar om alles in goede banen te leiden.

De musical I Love You, You’re Perfect, Now Change, geregisseerd door Tim de Ligt, is een musical die veel kanten laat zien van de relatie tussen man en vrouw. I Love You, You’re Perfect, Now Change heeft in totaal 12 jaar in New York gespeeld (off-Broadway). De eerste akte laat op een satirische manier het beeld van een ‘single’ zien en de tweede akte draait om het ‘getrouwde leven’. Deze komische musical heeft verschillende muzikale stijlen van country, tango’s en ballades. Elke nummer gaat dieper in op de geheime gedachtes van de speler en dan in het bijzonder over daten, romantiek, trouwen, liefdes, mannen, vrouwen en de schoonfamilie. Het is een vrolijke musical, waar velen zich mee kunnen identificeren.

NHTV Theater is een theater studentenvereniging uit Breda die dit jaar haar 10-jarig bestaan viert. Het doel van deze theater studentenvereniging is om jaarlijks enkele producties op de planken te brengen. Deze producties worden helemaal georganiseerd en opgevoerd door studenten. September jongstleden won NHTV Theater met haar vorige musical ‘Urinetown’ maar liefst 3 gouden lammeren. Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt door LOST en zijn voor Landelijk Studenten Theater. NHTV Theater mocht onder andere de award voor Beste Show mee naar Breda nemen.
Algemene informatie
Voor kaarten (à €12,50 p.s.) of meer info ga naar www.nhtvtheater.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar op 11, 12 en 13 juni aan de deur bij Podium Bloos.
Aanvang: 20.00 | Adres: Speelhuislaan 151, Breda

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.