Nederpop All Stars terug in de theaters met Jan Douwe Kroeske

Nederpop All Stars terug in de theaters met Jan Douwe Kroeske

Zet Jan Douwe Kroeske op één toneel met de Nederpop All Stars en je hebt het gevecht van de eeuw. Aankomend theaterseizoen zijn de Nederpop All Stars te zien in theaters in een gloednieuw theaterduel met Jan Douwe Kroeske. Vanaf oktober touren ze door heel Nederland. Kaartverkoop is gestart.

Nederpop All Stars
Muzikanten Stefan de Kogel (zang), Luc de Bruin (drums), Sander van Herk (gitaar), Robert Kramers (bas) en Erik de Nood (toetsen) maken deel uit van de band Nederpop All Stars. Samen zijn ze goed voor bijna tien Top 2000 noteringen, en staan garant voor een avond onvervalst meezingen met de grootste Nederpop hits. Denk bijvoorbeeld aan hits zoals België, Vriendschap, Stiekem Gedanst, Suzanne, Laat me / Vivre en De Bom. Die tijden herleven met een optreden van de Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend.
 
Jan Douwe Kroeske vs Nederpop All Stars
Tegenover elk prachtig lied uit de Lage Landen heeft Jan Douwe wel iets uit zijn enorme archief dat daar mijlenver bovenuit stijgt. Noemt de band Ramses Shaffy dan zet de grote muziekkenner daar moeiteloos Jacques Brel tegenover. Wie zal het winnen? Doe Maar of dEUS? Zelfs als Nederpop All Stars België van het Goede Doel inzet, heeft de wereldencyclopedie Gotye, K’s Choice, Adamo en Stromae als troefkaarten in handen.
 
Jan Douwe Kroeske vs Nederpop All Stars is een theaterduel van ongekende klasse. De meest beeldschone nummers vliegen je om de oren in een discussie waar de scherven van afvliegen. Want Nederpop All Stars laten zich niet kisten en Jan Douwe Kroeske heeft altijd gelijk. Om de discussie aan te scherpen zullen ze niet schromen om al die nummers (geheel of gedeeltelijk) ten gehore te brengen. En u, het publiek, is de jury. Wie gaat uiteindelijk met de eer strijken in dit Schitterende Grote Gevecht der Lage Landen?

Credits:
Zang: Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje; Tina, De Tina Turner Musical)
Drums: Luc de Bruin (Alderliefste)
Gitaar: Sander van Herk (Het Goede Doel)
Bas: Robert Kramers (Alderliefste)
Toetsen: Erik de Nood (o.a. Flamin’ Stars en Postman)
Regie: Dick van den Heuvel
Foto: Jean-Marc Kessely
Licht: V-Productions

FOTO: ©Jean-Marc Kessely.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.