Nederpop All Stars het theater in met Loïs Lane

Nederpop All Stars het theater in met Loïs Lane

De Nederpop All Stars nemen dit theaterseizoen niemand minder dan de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane mee het theater in. Samen brengen ze een ode aan de Nederpop en zingen ze diverse hits van Loïs Lane. De tournee stond eerder gepland voor theaterseizoen 20/21 en markeerde het 35-jarig jubileum van Loïs Lane. De Nederpop All Stars en Loïs Lane zijn van 15 januari t/m 10 juni 2022 te zien in theaters door het hele land.

Nederpop All Stars
De Nederpop All Stars bestaat uit zanger Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje), drummer Luc de Bruin (Alderliefste), gitarist Sander van Herk (Het Goede Doel), bassist Robert Kramers (Alderliefste) en toetsenist: Erik de Nood (Flamin’ Stars).
 
Loïs Lane
Monique en Suzanne Klemann zijn de zingende en drijvende krachten achter Loïs Lane. Geïnspireerd door hun idolen Aretha Franklin en The Supremes ontwikkelden zij een unieke sound waarin funk, soul, r&b en rock gemixt worden. Hun debuutalbum werd platina en ze wonnen hiermee de Zilveren Harp. Loïs Lane scoorden onder andere de hits My Best Friend en It’s The First Time. In 1990 nodigde Prince het duo uit om als opening-act mee te gaan op zijn ‘Nude Tour’. Suzanne is in 2022 te zien in het TV-programma ‘Wie is de Mol?’.
FOTO: (c) Nederpop All Stars
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.