Nederpop All Stars en Loïs Lane lanceren nieuwe single als eerbetoon aan band Earth & Fire

Nederpop All Stars en Loïs Lane lanceren nieuwe single als eerbetoon aan band Earth & Fire

Op donderdag 20 oktober heeft de band Nederpop All Stars samen met Loïs Lane een nieuwe single gelanceerd: Love of Life. Het nummer Love of Life is een origineel van de Nederlandse popgroep Earth & Fire, en is daarmee ook een eerbetoon aan de band en zangeres Jerney Kaagman. De single is door Nederpop All Stars en Loïs Lane vertaald naar een modernere versie. Momenteel touren de Nederpop All Stars met Loïs Lane door theaters in heel Nederland en is te zien t/m maart 2023. De nieuwe single Love of Life is vanaf nu te beluisteren op Spotify en Deezer.

Nederpop All Stars en Loïs Lane
Muzikanten Stefan de Kogel (zang), Luc de Bruin (drums), Sander van Herk (gitaar), Robert Kramers (bas) en Erik de Nood (toetsen) maken deel uit van de band Nederpop All Stars. Samen zijn ze goed voor bijna tien Top 2000 noteringen, en staan garant voor een avond onvervalst meezingen met de grootste Nederpop hits. De Nederpop All Stars-tournee doen ze niet alleen. De zusjes Suzanne en Monique Klemann, beter bekend als Loïs Lane (bekend van hits zoals It’s the first time en My best friend, en als opening-act van Prince’s ‘Nude Tour’) sluiten aan bij de tournee als special guests. In het concert komen diverse bekende Nederpopklassiekers uit de jaren tachtig voorbij.
 
Earth & Fire
Met meerdere #1 noteringen in diverse hitlijsten, kan de Nederlandse popgroep Earth & Fire met zangeres Jerney Kaagman zich gerust een van de bekendste popgroepen uit de jaren zeventig en tachtig noemen. Met nummers als Storm and thunder, Memories, Weekend, en Seasons zijn ze niet weg te slaan uit de Nederlandse Top 2000. Tijdens het optreden van Nederpop All Stars kan daarom een ode aan de Nederpopdiva Jerney Kaagman met de band Earth & Fire ook niet ontbreken.

FOTO: ©Albert Jolen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.