NEDERLANDSE PREMIERE DANSSHOW DANCEPERADOS OF IRELAND

NEDERLANDSE PREMIERE DANSSHOW DANCEPERADOS OF IRELAND

Spectaculaire live dansshow exclusief te zien in Den Haag

Het authentieke Ierse dansspektakel DANCEPERADOS OF IRELAND is in Januari 2018 voor het eerst in Nederland te zien. In een show vol uitbundige live-muziek en dans wordt u mee op reis genomen naar de roots van de Ierse stepdance, die miljoenen mensen heeft geïnspireerd en Ierland en haar cultuur wereldwijd in de schijnwerpers heeft gezet. De Nederlandse première van DANCEPERADOS OF IRELAND is exclusief te zien in het World Forum Theater in Den Haag van 3 tot en met 7 januari 2018.

Wat DANCEPERADOS OF IRELAND uniek maakt is dat zowel de muzikanten als de dansers, met hun flitsende voetenwerk, geheel live spelen. De passie spat van het podium en voert het publiek mee naar het mystieke Ierland. In een spetterend decor met visuals en beelden van de wereldberoemde fotograaf Alen Macweeney beleeft u de kleurrijke historie van de Ierse travellers.

Tweevoudig wereldkampioen stepdance Michael Donnelan, jarenlang solist in Riverdance en Lord of the Dance en algemeen beschouwd als één van de beste Ierse dansers ooit, staat garant voor de onnavolgbare ritmische choreografie van de show. Samen met artistiek regisseur Petr Pandula is een bijzonder cultureel extravaganza gecreëerd. De muziek in DANCEPERADOS OF IRELAND wordt, onder leiding van Eimhin Liddy, live uitgevoerd door een Ierse folk-band met zangeres Geraldine MacGowan.

DANCEPERADOS OF IRELAND is een authentieke Ierse dansshow en uniek omdat zowel muziek als de dans live zijn en zo krachtig dat het vuur ervan afspat. Dit is dé familieshow bij uitstek en een exclusieve kans om de Ierse traditie te voelen!

DANCEPERADOS OF IRELAND is van 3 tot en met 7 januari 2018 te zien in het World Forum Theater in Den Haag. Tickets zijn vanaf vrijdag 22 september 2017 verkrijgbaar via www.tec-entertainment.com of Eventim 0900-1353 (€ 0,45 per minuut) of via www.eventim.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.