Nederlandse meidengroep ‘Angels Inc.’ krijgt staande ovatie bij Britain’s Got Talent

Gisteravond werd de auditie van Angels Inc. uitgezonden bij Britain’s Got Talent en gingen zij met een staande ovatie glansrijk door naar de volgende ronde. Hun spectaculaire act is een combinatie van verbazingwekkende illusies en dans. Ze worden daarom de ‘Popgroup of Magic’ genoemd. De groep bestaat uit vijf Nederlandse vrouwen onder leiding van wereldkampioen illusionisme Sittah Koene.

Circus Gerschtanowitz
Anderhalf jaar geleden werd Angels Inc. opgericht door Sittah Koene. Hun carrière startte met een deelname aan de talentenjacht Circus Gerschtanowitz op SBS6, waar John de Mol sprak van internationale potentie. Na het behalen van de winst, volgden er al snel vele optredens in binnen- en buitenland.

Britain’s Got Talent
Sittah en de ‘Angels’ dromen van een eigen show in Las Vegas of een wereldtournee. Om hun internationale bekendheid te vergroten, hebben zij besloten om auditie te doen bij het wereldwijd bekende tv-programma: ‘Britain’s Got Talent’. De vakjury onder leiding van Simon Cowell zal in de volgende ronde bepalen of zij doorgaan naar de halve finale.Voor meer informatie en boekingen: www.angels-inc.nl

Social media: www.instagram.com/theangelsinc/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.