Nederlandse familiemusical Dribbel van Theater Terra naar Verenigde Staten en Canada

Nederlandse familiemusical Dribbel van Theater Terra naar Verenigde Staten en Canada

De Nederlandse theaterproducent Theater Terra brengt begin 2015 de succesvolle familiemusical Dribbel naar de Verenigde Staten en Canada om daar een tournee van 90 voorstellingen in 28 verschillende steden te spelen. De voorstelling Dribbel, die in het buitenland Spot zal heten, is gebaseerd op de bekende boekjes van Eric Hill. Dribbel ging in september 2013 in Amsterdam in première en was daarna tot begin 2014 door heel Nederland en Vlaanderen te zien. De productie is nu naar het Engels vertaald en wordt in 2015 door Theater Terra in de Verenigde Staten en Canada gespeeld met een compleet Nederlandse cast en crew.

 

Theater Terra is bijzonder trots op deze buitenlandse tournee, waarmee opnieuw wordt aangetoond dat het Nederlandse jeugdtheater internationaal zeer wordt gewaardeerd. De tournee van Dribbel in de Verenigde Staten duurt ruim vier maanden en de voorstelling is onder andere te zien in New York, Detroit, Memphis, Winnipeg, Kansas City en Pittsburgh.

 

In Nederland blijft de ontwikkeling van nieuwe Theater Terra voorstellingen doorgaan, op dit moment speelt de familiemusical Kikker is jarig door het hele land en vanaf januari is de nieuwe familiemusical Ali Baba en de 40 rovers te zien.

 

Voor meer informatie over de Nederlandse voorstellingen van Theater Terra, kijk op www.theaterterra.nl. De voorstellingen van Theater Terra worden mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.