NATIONAAL JEUGD MUSICAL THEATER LANCEERT VERNIEUWDE WEBSITE

NATIONAAL JEUGD MUSICAL THEATER LANCEERT VERNIEUWDE WEBSITE

Makkelijker aanmelden voor kennismakingslessen, een compleet vernieuwd productiearchief, sneller op de hoogte van lopende producties en voorstellingen!

Vandaag lanceert het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) haar vernieuwde website! De site voldoet aan deze tijd en heeft een compleet vernieuwd design en interface.

Vernieuwd

Een kijkje op de vernieuwde website van het NJMT is zeker de moeite waard! Je vindt op de site een compleet vernieuwd productiearchief met daarin ook de theaterbootcamps opgenomen.

In vergelijking met de vorige website is de vernieuwde site veel beeldender opgezet. Alle afbeeldingen geven je een impressie van waar het NJMT dagelijks mee bezig is: het opleiden van jong talent door middel van goede scholing en professionele ervaring in het vak! Daarnaast zijn de NJMT Junior Dance Company en de NJMT Dance Company speciaal voor de vernieuwde site gefotografeerd (foto`s: Dean Kappen).

Over Nationaal Jeugd Musical Theater

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT), de grootste musicalschool van Noord-Holland, is een organisatie die zich, zonder winstoogmerk, richt op het opleiden van kinderen van 3 tot 18 jaar in dans, drama en zang en het maken/produceren van theatervoorstellingen (musicals) voor en door kinderen. De voorstellingen van NJMT zijn te zien in de grootste theaters van Nederland en België. Het NJMT neemt hiermee een unieke plaats in binnen de theaterwereld. De opleiding is de kweekvijver voor jong theater- en musicaltalent.

Het NJMT verzorgt een professionele dans-, zang- en acteeropleiding voor de deelnemende cursisten. Een team van vakdocenten in muziek, ballet en toneel verzorgt de afzonderlijke lessen en trainingen.

Kijk voor meer informatie op: www.njmt.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.