Nasrdin Dchar gaat vanaf september toeren met zijn nieuwe voorstelling ADEM.

Nasrdin Dchar gaat vanaf september toeren met zijn nieuwe voorstelling ADEM.

Amsterdam 7 juli 2020 – Nasrdin Dchar gaat vanaf september toeren met zijn nieuwe voorstelling ADEM.

Zijn geplande project voor het komende theaterseizoen moest, zoals zoveel grote producties, worden teruggetrokken. ‘Niét spelen, juist nu er zoveel te vertellen en te verwerken is, dat is voor mij geen optie’, aldus Nasrdin.

Na de succesvoorstellingen DAD en JA slaan Nasrdin Dchar en regisseur en co-auteur Floris van Delft (WAT WE DOEN) de handen opnieuw ineen. In ADEM gaan ze terug naar de basis: een actuele tekst brengen, voor een klein publiek. Ze stellen zich de vraag: hoe zullen wij ons deze tijd herinneren? Over 10 jaar, als we hopelijk dicht bij elkaar zitten en terugblikken op de start van onze jaren 20.

Weet je nog 2020? Dat was het jaar van incasseren. Van stilte en bezinning. Van verbijstering en reflectie. Van chaos en van revolutie.

Nasrdin verwerkt in ADEM de afgelopen maanden op zijn eigen persoonlijke manier in een voorstelling die in ontwikkeling zal blijven. Een voorstelling die bovendien in DeLaMar Theater zal staan in de week voor de jaarwisseling.

ADEM is een coproductie van Nasrdin Dchar, Theaterbureau De Mannen en stichting WAT WE DOEN, met steun van DeLaMar Theater.
Zie de volledige speellijst op www.nasrdinspeelt.nl

Credits: Spel: Nasrdin Dchar / Tekst: Nasrdin Dchar en Floris van Delft / Regie: Floris van Delft

Foto: Daniel J Ashes_header

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.