Nagenieten van een fantastisch formule 1 seizoen in het theater met Het Grote Race Circus met Rob Kamphues en Tom Coronel.

Nagenieten van een fantastisch formule 1 seizoen in het theater met Het Grote Race Circus met Rob Kamphues en Tom Coronel.

Het stof is gedaald, de vlaggetjes liggen in de kast en de zondagen worden weer als vanouds. Maar Nederland heeft een prachtige titel op haar naam erbij. Namelijk voor de tweede keer op rij wereldkampioen Formule 1 door Max Verstappen! Nu het erepodium van dit seizoen bekend is, staan de autosportliefhebbers met lege handen. Daarom komen Tom Coronel en Rob Kamphues na twee succesvolle theatertours door Nederland op veler verzoek opnieuw met Het Grote Race Circus (voorheen Het Grote Grand Prix Circus)! De mannen starten de tour in Waalwijk op 19 januari en zijn tot 11 maart 2023 te zien door het hele land. 

Anderhalf uur lang vermaken Rob en Tom de echte formule 1-liefhebber met verhalen en anekdotes tot de avond uit de bocht vliegt. In de show komen allerlei onderwerpen aan bod waar de autosportliefhebber niet over uitgepraat raakt. Zo is er een quiz met het publiek, wordt er gebeld met internationale top namen uit de racewereld en is er een simulator waar iemand uit het publiek op kan racen. Natuurlijk gaat het ook weer over Max; waarom is Max zo goed, hoe is hij voor de tweede keer wereldkampioen geworden én is hij als coureur beter dan Kamphues en Coronel samen? 

Rob Kamphues: ‘Ooit verkoos ik het theater boven de autosport en besloot ik cabaretier te worden in plaats van formule-1-coureur. In Het Grote Race Circus komen die twee passies op een wonderlijke manier samen dankzij de successen van Max Verstappen en de populariteit van de formule 1 in Nederland. Wie had ooit kunnen denken dat ik nog eens een hele avond met mijn grote racevriend Tom Coronel het afgelopen f1-seizoen mag doornemen.

Het Grote Race Circus is van 19 januari tot en met 11 maart 2023 te zien door het hele land. De voorstelling wordt geregisseerd door Jeroen Kriek en is een productie van Senf Theaterpartners en The Fame Game Initiatives.  Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.ntk.nl

FOTO:©Annemieke van der Togt

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.