Nachtwachtshow voor het eerst te zien in Nederland

Nachtwachtshow voor het eerst te zien in Nederland

‘Het Donkere Spiegelbeeld’ op 29 oktober te zien in Roosendaal

Er is goed nieuws voor de Nederlandse fans van Nachtwacht! De gloednieuwe show ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ komt naar Nederland. De voorgaande shows van Nachtwacht waren niet in Nederland te zien. ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ is hierbij de eerste show van het bovennatuurlijke trio Vladimir, Wilko en Keelin die met hun magische krachten naar Nederland komen. De theatervoorstelling is op 29 oktober te zien in Schouwburg de Kring in Roosendaal. 

Nachtwacht is een jongerenreeks op de Vlaamse zender Ketnet. De reeks gaat over de ‘Nachtwacht’, een bovennatuurlijk trio, Vladimir (Louis Thyssen), Wilko (Giovanni Kemper) en Keelin (Céline Verbeeck) met magische krachten, en hun magische raadsman Vega (Sven De Ridder). Ze wonen allen in het dorpje Schemermeer, dat ook een portaal is waar vaak wezens uit de onderwereld vandaan komen. De nieuwe show ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ is de derde in de reeks van Vladimir, Wilko en Keelin. Voorgaande shows waren ‘Het Vervloekte Perkament’ en ‘Het Vampieren Bal’. Deze shows kwamen niet eerder naar Nederland en daarmee is de show over het donkere spiegelbeeld de eerste Nachtwachtshow die te zien is in Nederland. 

Het Donkere Spiegelbeeld

Na het succes van de voorgaande shows ontdekken Wilko, Vlad en Keelin in de nieuwe voorstelling ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ dat ze dubbelgangers hebben. Dit zijn niet zomaar dubbelgangers, maar hun donkere spiegelbeeld! Het komt tot een helse strijd tussen de goede en de slechte Nachtwacht. Maar wie zal winnen? Het belooft een waanzinnig spannend avontuur te worden. Kunnen Vlad, Keelin en Wilko hun grootste vijand verslaan? 

De nieuwe voorstelling ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ speelt op 29 oktober in Roosendaal.

Voor meer informatie: www.studio100.com/be/nl/nachtwacht

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.