Nachtwacht verovert na Vlaanderen en Nederland nu ook Europa

Nachtwacht verovert na Vlaanderen en Nederland nu ook Europa

De succesvolle reeks Nachtwacht zal binnenkort te zien zijn op Nickelodeon in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Polen en Noorwegen! Na het succes in Vlaanderen, waar Nachtwacht sinds oktober 2015 op de buis is, trok de serie eerst naar Nederland. De spannende reeks is hier sinds 31 augustus 2016 op Nickelodeon is te zien. Nickelodeon heeft recent beslist om Nachtwacht verder uit te rollen in Europa: Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Polen zijn op 16 oktober aan de beurt, Noorwegen op 6 november.

 

In Vlaanderen ging onlangs het tweede seizoen van de Ketnet-reeks van start. In Nederland zal het tweede seizoen van Nachtwacht dit najaar te zien zijn op Nickelodeon.

 

Nachtwacht

De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op (trollen, mummies, minotaurussen, enz.), vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede. Het zijn drie tieners die er op het eerste zicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk ook zelf mythische wezens zijn: De stoere weerwolf Wilko (Giovanni Kemper), de slimme vampier Vladimir (Louis Thyssen) en de toverelf Keelin (Celine Verbeeck).

Voor meer informatie: surf naar www.studio100.com.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.