Nachtgasten toveren Theater Het Zonnehuis om tot Moulin Rouge tijdens speciale musical editie

Op zaterdag 5 maart komt Nachtgasten met een speciale musical editie naar Theater Het Zonnehuis in Amsterdam Noord. Nachtgasten is een improvisatietheatergezelschap van Niels Croiset, Koen Wouterse en Yorick Zwart. De Nachtgasten improviseren deze avond met behulp van gastacteurs een voorstelling gebaseerd op het thema ‘Moulin Rouge’ waarvoor de prachtige theaterzaal van Het Zonnehuis wordt omgetoverd tot nachtclub.

Wees getuige van het onmogelijke: vier doodsbange en totaal onwetende acteurs kruipen in de huid van personages die ze nog niet kennen. Ze moeten ter plekke de volledige voorstelling improviseren met het publiek als getuige, gewapend met de meest gruwelijke geheimen, zonder te weten wat de geheimen van hun collega’s zijn. Dit terwijl het publiek dat allemaal wel weet. Vooraf hebben de acteurs een aantal liedjes voorbereid, die de pianist die avond op onverwachte momenten bij passende scènes inzet.

U zit erbovenop, terwijl professionele acteurs transformeren in personages die ze nooit eerder speelden, zich verliezen in de verhalen, vechten op leven en dood met de allermooiste rollen. Alles voor het verhaal! Niets is spannender en verslavender. Kortom: Nachtgasten moet u gezien hebben. Elke voorstelling is uniek en de spannendste toneelervaring die u maar kunt hebben. Zorg ervoor dat u dit niet mist!

Op 5 maart spelen (onder voorbehoud) de volgende acteurs mee: Ad van Kempen, Ward Kerremans, Britte Lagcher en Nachtgast Niels Croiset. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.zonnehuis.amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.