Naast Sweeney Todd nu ook The Bridges of Madison County wegens groot succes opnieuw te zien

Naast Sweeney Todd nu ook The Bridges of Madison County wegens groot succes opnieuw te zien

In de zomer van 2018 zal The Bridges of Madison County wegens groot succes opnieuw te zien zijn in Amsterdam. Deze onweerstaanbare zomermusical met onder andere René van Kooten, Lone van Roosendaal en Annick Boer speelde afgelopen juni een reeks uitverkochte voorstellingen in Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord. 

Producent Stichting Zonnehuis Muziektheater kondigde eerder dit jaar de landelijke tournee van Sweeney Todd aan (september t/m november) en maakte vandaag bekend dat nu ook The Bridges of Madison County hernomen wordt. Deze veelgeprezen musical komt exclusief terug in het DeLaMar Theater voor slechts 15 voorstellingen: van 20 juni tot en met 8 juli 2018.

Het verhaal vertelt over de korte maar hevige romance tussen de Italiaanse huismoeder Francesca en de ongebonden fotograaf Robert. Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop. De met Tony Awards bekroonde musical van componist Jason Robert Brown (The Last Five Years, Parade) is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller en op misschien wel de mooiste liefdesfilm ooit met Clint Eastwood en Meryl Streep. De Broadway-musical, die vertaald en geregisseerd werd door Koen van Dijk, is volgens de Volkskrant zelfs “beter dan de film”. Het publiek beloonde Van Kooten, Van Roosendaal en Boer alle drie met een Musicalworld Award voor hun rol.

Tijdens de Uitmarkt Musical Sing-a-Long brengen Lone van Roosendaal en René van Kooten hét liefdesduet ‘Jij en ik’ uit The Bridges of Madison County ten gehore. De Musical Sing-a-Long wordt zondag 27 augustus vanaf 21.15 uur live uitgezonden op NPO 1.

Sweeney Todd | 6 september t/m 11 november 2017 te zien in heel Nederland | www.sweeneytoddmusical.nl

The Bridges of Madison County | 20 juni t/m 8 juli 2018 exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam | www.bridgesmusical.nl 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.