Naast Frederik Brom, Freek Bartels, Beau Schneider, Jelle de Jong en Kevin Hassing nu ook Cas Jansen, Yannick van de Velde en Marisa van Eyle op tournee met The Normal Heart

Naast Frederik Brom, Freek Bartels, Beau Schneider, Jelle de Jong en Kevin Hassing nu ook Cas Jansen, Yannick van de Velde en Marisa van Eyle op tournee met The Normal Heart

Het prijswinnende toneelstuk The Normal Heart gaat vanaf volgende week dinsdag, 16 september aanstaande, op tournee met drie nieuwe acteurs. Cas Jansen, Yannick van de Velde en Marisa van Eyle vullen de cast aan die verder bestaat uit Frederik Brom, Freek Bartels, Beau Schneider, Jelle de Jong en Kevin Hassing.

Laatstgenoemde vijf mannen brachten The Normal Heart van Larry Kramer onlangs op de planken van het Amsterdamse DeLaMar Theater. Omdat de vraag naar kaarten aanbleef, is het stuk tot en met 19 oktober ook te zien in de 25 grootste theaters van ons land. Jansen, Van de Velde en Van Eyle vervangen respectievelijk Thijs Römer, Daniel Cornelissen en Henriëtte Tol die door andere werkzaamheden niet mee op tournee kunnen.

The Normal Heartis een aangrijpend en waargebeurd verhaal over een groep New Yorkers tijdens de beginjaren van de aidsepidemie in de jaren ’80. Hun strijd tegen de gevestigde orde plaatst de onderlinge relaties onder hoogspanning.

De regie is in handen van Job Gosschalk en Coot van Doesburgh nam de vertaling voor haar rekening. The Normal Heart is de eerste productie van Kemna Theater dat vanaf september 2015 ook Bloedverwanten naar het theater brengt.

www.thenormalheart.nl
Foto: Frans Jansen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.