Mylène d’Anjou in Hotel Wonderland

Mylène d’Anjou in Hotel Wonderland

In Hotel Wonderland, de onderdompelvoorstelling die vanaf 13 november in de voormalig munitie- en wapenfabriek in Zaandam is te ervaren, zal een internationale cast te zien zijn. Nederlandse acteurs en actrices als Mylène d’Anjou, Sanne den Besten, Pepijn van de Weerd en Marie Körbl zullen schitteren naast internationale sterren die in grote producties en televisieseries, zoals Sleep no More en The Sopranos, over de wereld hebben gespeeld.

‘We zijn enorm trots op deze cast,’ laat Tristan Hupe-Guimarães, een van de initiatiefnemers van Hotel Wonderland weten. ‘Mylène d’Anjou, Pepijn van de Weerd, Tamara Markus, Kanea Blokland, Sanne den Besten, Cherif Zaouali, Inge Sonderen, Eli Morris en Marie Körbl komen uit ons eigen land. Stuk voor stuk allemaal ervaren mensen uit de musical- en filmwereld, die ook buiten Nederland op internationale podia hebben gewerkt. Daarnaast prijzen we ons gelukkig dat we ook enkele grote namen uit de Amerikaanse en Engelse theaterwereld hebben kunnen contracteren.’ Onder hen The Sopranos-actrice Ginger Kearms, die vorig jaar nog in Murderville te zien was en in 2004 in de hitserie The Sopranos. Ook verschillende acteurs uit Sleep no More, als Louis Butelli, zijn vanaf november in Hotel Wonderland te zien.

Hotel Wonderland is een overrompelende onderdompeling in een rijk waarin de fantasie regeert. In landen als de Verenigde Staten en Groot-Brittannië hebben dergelijke grootschalige ‘experiences’ hun bestaansrecht al meer dan bewezen. Het is een theatervorm waarbij de bezoeker nadrukkelijk bij de voorstelling wordt betrokken.

De voormalige munitiefabriek in Zaandam wordt momenteel grondig verbouwd. Hotel Wonderland biedt een grote variatie aan ervaringen. De bezoeker kan zichzelf ineens terugvinden in een postkantoor met nooit verstuurde brieven, in een glinsterende Crystal Cave of in een statige Victoriaanse bibliotheek. Of op een vlonder die letterlijk een brug slaat over stromend water. Of de hotelgasten ontmoeten een van de vele personages (vertolkt door acteurs) die om uiteenlopende redenen ooit hun intrek in het statige logement hebben genomen. Maar men kan ook genieten van een cocktail, een glas champagne of een ijskoud biertje in de pianobar, waar een jazzensemble musiceert.

Hotel Wonderland is vanaf 13 november 2021 te bezoeken. Kaarten voor deze unieke voorstelling zijn te koop via www.hotelwonderland.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.