Muzikale aanloop naar Kerst met Esmee en Yoran: It’s beginning to look a lot like Christmas

Muzikale aanloop naar Kerst met Esmee en Yoran: It’s beginning to look a lot like Christmas

Tekst en foto’s: Stephan Markus

Esmee Dekker en Yoran de Bont hebben de handen in elkaar geslagen om deze Kerstperiode een beetje warmte te brengen in deze donkere dagen. Eerder waren zij al samen te zien in drie producties en nu staan deze twee musicaltoppers in hun eigen Kerstshow: It’s beginning to look a lot like Christmas. Bij binnenkomst van het theater krijg je direct het Kerstgevoel door een mooi versierde boom, sfeervolle lichtjes en een gezellige open haard.
Door hun persoonlijke verhalen nemen ze het publiek mee met het gevoel van Kerst. De warmte, familie en vrienden, de herinneringen, maar ook het missen van dierbaren tijdens de Feestdagen. Het is een show met een lach en een traan. Er valt genoeg te lachen, maar er is ook een prachtig eerbetoon aan de mensen die gemist worden. Verder wordt het publiek ook mee terug in de tijd genomen met een hele mooie versie van ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld.

De liedjes variëren van Kerstliedjes tot musicalsongs en van radiohits tot klassiek en jazz. Door deze variatie aan liedjes en muziekstijlen is de voorstelling herkenbaar voor jong en oud. Een mooie voorstelling om met vrienden en familie te bezoeken.
De voorstelling is in de week voor Kerst nog te zien in Roosendaal (21 dec), Blaricum (22 dec) en Leidschendam (23 dec). Mis deze fijne aanloop naar de Kerstdagen niet, je gaat met zekerheid met een warm Kerstgevoel naar huis.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.