Muzikaal talent gezocht voor PLZIER LIVE!!

Muzikaal talent gezocht voor PLZIER LIVE!!

Vind jij het leuk om te zingen en/of live muziek te maken en lijkt het jou tof om op te treden in een live programma, dan is dit jouw kans!! Vanaf zondag 17 januari komt Plzier Entertainment met een eigen YouTube programma “PLZIER LIVE”. Elke uitzending zullen er twee gasten optreden en ook bespreken we het actuele (show)nieuws d.m.v. een quiz!

Theaters op slot, veel (amateur)musicals geannuleerd en/of afgelast en repetitieprocessen staan wederom een tijdje stil. Bijna alle theaterliefhebbers hebben hier momenteel mee te maken. Heb je toch zin om op te kunnen treden en het publiek te laten genieten van jouw muzikale talenten, meld je dan nu snel aan voor ons YouTube programma “PLZIER LIVE”. PLZIER LIVE is er voor iedereen of je nu liedjes covert of je eigen songs ten gehoren wilt brengen.

Wanneer je wordt uitgenodigd om in een “PLZIER LIVE” show te komen, zing en/of speel je 2 of 3 zelf gekozen liedjes. Het is het leukst als je dit afwisselt met een up-tempo lied en een ballad bijvoorbeeld. Zorg ervoor dat je goed bent voorbereid, en dat je je teksten kunt dromen en liedjes kiest die bij je stemsoort passen. De livestream zal na afloop openbaar op ons Youtube kanaal blijven staan zodat je huidige en toekomstige fans het altijd kunnen terugkijken.

Voor alle informatie rondom “PLZIER LIVE” en het aanmelden kun je kijken op: www.plzier.nl/plzierlive.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.