Muziekids ontvangt flinke donatie mede dankzij ambassadeurs Guus Meeuwis, Kenny B, Giel Beelen, Roel van Velzen en Armin van Buuren

Muziekids ontvangt flinke donatie mede dankzij ambassadeurs Guus Meeuwis, Kenny B, Giel Beelen, Roel van Velzen en Armin van Buuren

Zaterdag 3 juli jl. was Stichting Muziekids, net als in 2019 het goede doel van de BOVAG Nationale Autowasdag. Een groot succes met een prachtig resultaat, want er is maar liefst een bedrag van €28.917,00 opgehaald. Dit succes is mede dankzij de medewerking van Muziekids Ambassadeurs. Zij riepen mensen op om de stichting te steunen door massaal de auto te gaan wassen bij BOVAG aangesloten autowas- en poetsbedrijven.

Gisterenochtend overhandigden Erik Stern van BOVAG en Edward Verdoold van One2wash namens alle BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven, de cheque met het totaalbedrag van alle donaties. Dit gebeurde in de Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie te Utrecht. Hiermee kan stichting Muziekids weer heel veel kinderen een muzikale pleister bieden en een glimlach op hun gezicht toveren.

Het grote doel
“Het grote en ambitieuze doel van Muziekids is om in elke zorginstelling waar kinderen verblijven een Muziekids Studio te realiseren. Dat muziek maken en beleven in een permanente en vrolijke ontspanningsruimte – een Muziekids Studio – een vast onderdeel wordt van een zorginstelling.”

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.