Muziekids ambassadeur Roel van Velzen ontvangt donatie Bax Music voor Muziekids studio

Muziekids ambassadeur Roel van Velzen ontvangt donatie Bax Music voor Muziekids studio

Op 19 juli overhandigt online muziekwinkel Bax Music een cheque van 60.000 euro aan Muziekids.Deze stichting biedt zieke kinderen in ziekenhuizen de mogelijkheid om muziek te maken. Deoverhandiging vindt plaats in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. 

Roel van Velzen, ambassadeur van Muziekids zal ook aanwezig zijn om deze mooie schenking met Muziekids in ontvangst te nemen. Hij zet zich al geruime tijd in voor de Stichting en heeft zijn naam verbonden aan de nog te bouwen Muziekids studio in bovengenoemd ziekenhuis. Op deze mooie dag zal Roel van Velzen niet alleen de cheque in ontvangst nemen, maar ook zijn eerste piano schenken voor in de Muziekids studio, welke ingezet wordt voor een actie met als doel geld in te zamelen voor de realisatie van de Muziekids studio. 

Deze piano zal gedemonteerd worden en de magische toetsen van de piano zullen geveild gaan worden. De hoogste bieders krijgen hun naam daarin gegraveerd. Als het lukt om 88 toetsen verkopen en die brengen minimaal 1.700 euro per stuk op, dan wordt er bijvoorbeeld al 150.000 euro opgehaald en kan de bouw van de studio geheel gerealiseerd worden. Zo ontstaat er een prachtig muzikaal kunstwerk voor in de Muziekids studio. Roel Van Velzen zal dan ook zelf deze geweldige call to action doen!

Muziekids

Muziekids zorgt voor muziek, afleiding, ontspanning en plezier bij zieke kinderen. Dit heeft een positieve werking op het herstelproces. Het doel is om in elk ziekenhuis een muziekstudio in te richten. Daarmee biedt Muziekids zieke kinderen de mogelijkheid om muziek te maken in het ziekenhuis waar zij verblijven. In een studio staan verschillende soorten muziekinstrumenten, een dj-booth en een ingericht podium. Ook kunnen kinderen vanuit hun bed muziek maken dankzij een troubadour-trolley. Inmiddels zijn er vijf ziekenhuizen met een studio.

Bax Music

Bax Music is de grootste muziekwinkel van de Benelux. Het bedrijf verkoopt muziekinstrumenten, studio-apparatuur, dj-producten en podium-benodigdheden, en heeft webwinkels in acht landen. Vanuit het 26.000 m2 grote magazijn verstuurt de winkel ruim een miljoen pakketten per jaar. Daarnaast bezit Bax Music fysieke vestigingen In Amsterdam, Goes, Rotterdam, Apeldoorn, Antwerpen en Brugge.

Meer informatie Muziekids: muziekids.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.