Musicalvereniging DOS speelt een primeur in Nederland, de musical:ESTELLA SCROOGE

Musicalvereniging DOS speelt een primeur in Nederland, de musical:
ESTELLA SCROOGE

Deze Christmas Carol met een twist is nog nooit eerder in Nederland opgevoerd. Musicalvereniging DOS is de allereerste amateurmusicalvereniging die dit bijzondere kerstverhaal mag opvoeren.

Dit gebeurt op 22, 23 en 24 december 2023 in het Polanentheater in Amsterdam. 

Het verhaal van Estella Scrooge

Wist je dat Ebenezer Scrooge een achterachterachterachterachterkleinkind heeft en haar naam is Estella Scrooge. Estella is net als haar voorvader keihard als het om geld en zaken gaat. Wanneer een hotelier in haar geboorteplaats zijn hypotheek niet kan betalen, besluit Estella het trieste nieuws persoonlijk als kerstcadeau aan zichzelf te bezorgen. Bij aankomst in het Harthouse Hotel op kerstavond ontdekt Estella dat de hypotheekhouder niemand minder is dan haar jeugdliefde, Pip Nickleby. Maar dan dwingt een bizarre sneeuwstorm Estella, tot haar grote ontsteltenis, haar toevlucht te zoeken in Harthouse. Die nacht, net zoals haar voorvader Ebenezer lang geleden overkwam, brengen drie geesten haar een angstaanjagend bezoek. En oh, wat een ongenode logeergasten zijn dat!

Wie zijn wij?

Wij houden van theater. En nog meer van musical. Daarom voert Musicalvereniging DOS ieder najaar een professionele musical op. Altijd in de Nederlandse taal. En dat doen we al meer dan 100 jaar. 

Wij zijn een gedreven, gezellige amateurmusicalvereniging, die ieder jaar hard werkt aan een voorstelling van hoog niveau. Zo hebben we al Into The Woods, Rent, Spamalot, Blood Brothers, en Sweeney Todd succesvol ten tonele gebracht. En nu zijn we op weg naar de volgende mooie productie!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.