Musicaltalent gezocht voor Footloose (Hilversum)

Musicaltalent gezocht voor Footloose (Hilversum)

Plzier Entertainment brengt met grote trots de swingende musical “Footloose” naar Hilversum. De show zal op 6 en 7 juli 2024 te zien zijn in De Vorstin te Hilversum. Wij zijn op zoek naar sterke zangers en acteurs (voor de grote rollen) en sterke dansers (voor in het ensemble). Wij houden woensdagavond 6 september en woensdagavond 13 september audities in Hilversum. De repetities zullen plaatsvinden op de woensdagavond van 19.00 – 22.00 uur in Hilversum.

Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet! Tijdens de repetities vinden wij dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast verwachten we van iedereen een professionele houding. Tijdens de repetities gaan we naast het werken met de gehele groep, ook individueel met castleden aan de slag. In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen. Iedereen zal stralen in onze versie van Footloose!!

Footloose is het verhaal van Ren McCormack die, nadat zijn vader er vandoor is gegaan, samen met zijn moeder noodgedwongen moet verhuizen; van de wereldstad Chicago naar het kleine dorp Bomont. Ren bereidt zich voor op allerlei aanpassingen aan zijn nieuwe school. Waar hij niet op voorbereid is, is de strenge lokale wetgeving, waaronder een verbod op dansen. Ren kan maar niet wennen aan deze regels die de dominee van het dorp bepaald heeft. Deze regels heeft de dominee gemaakt nadat zijn enige zoon is omgekomen, na een avondje stappen, bij een auto-ongeluk. Zo mag je totaal geen plezier hebben in het dorp, dit tot ongenoegen van de jeugd. Ren ontmoet al snel de mooie, vrijgevochten dochter van de dominee Ariel. Ariel, die eigenlijk haar vader niet wil afvallen, wil maar één ding: vrij zijn en plezier maken. Al snel weten Ren en Ariel de rest van de school te overtuigen, maar hoe ga je de dominee overtuigen? Zal het Ren lukken om de wet te veranderen, zodat er vrij gedanst mag worden tijdens het schoolfeest?

Meld je snel aan voor de audities van “Footloose” via www.plzier.nl/audities. Daar vind je ook meer informatie over de rolbeschrijving, het repetitieschema en de deelnemersbijdrage.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.