Musicalsterren Tony Neef en Tommie Christiaan geven workshops

Musicalsterren Tony Neef en Tommie Christiaan geven workshops

Musicalsterren Tony Neef en Tommie Christiaan staan op de agenda van een nieuwe serie Musical 2.0 Workshops en Masterclasses. Ook Tim Driesen, Sophie Veldhuizen, Sytske van der Ster en Mark van Haasteren komen naar Amsterdam.
 
Tony Neef trapt het nieuwe workshopseizoen af met een masterclass liedinterpretatie op zondag 20 augustus. Voor slechts 8 leerlingen is er plek om een-op-een te werken met Tony aan een zelfgekozen nummer.
 
Op zaterdag 16 september geeft Tim Driesen een workshop zang en een auditietraining. Tim draagt zijn internationale musicalervaring over aan leerlingen vanaf 16 jaar. Hij gaat in zijn zangworkshop op zoek naar vocale grenzen, hoe we deze kunnen uitbreiden en optimaal leren benutten. Tijdens de auditietraining wordt een auditie nagebootst om de leerlingen zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op het échte werk.
 
Nieuw dit seizoen zijn de workshops camera-acteren en Sondheim onder leiding van Sytske van der Ster. Wat is het verschil tussen acteren in het theater en acteren voor film en televisie? Hoe breng je grote emoties over als je heel klein moet spelen? Met behulp van een camera gaat ze aan de slag met deze vragen. In de workshop Sondheim wordt gewerkt met het repertoire van een van de meest invloedrijke musicalschrijvers aller tijden: Stephen Sondheim. Vanuit een spelinvalshoek benaderen we het repertoire en focussen we op het acteren in het zingen.
 
Jeugdworkshops
Speciaal voor kinderen in de leeftijdscategorieën 7 t/m 11 jaar en 12 t/m 18 jaar zijn er aparte workshops opgenomen in de programmering. Zo geeft Tommie Christiaan twee musicalworkshops op 19 november waar de leerlingen werken aan bekend musicalrepertoire met een nadruk op zang en dans. Naast Tommie geven ook Mark van Haasteren en Sophie Veldhuizen musicalworkshops voor leerlingen met een passie voor (musical)theater.
 
Agenda
20 augustus: Tony Neef (masterclass liedinterpretatie)
16 september: Tim Driesen (workshop zang en auditietraining)
24 september: Sophie Veldhuzien (musicalworkshops jeugd)
15 oktober: Sytske van der Ster (workshops camera-acteren en Sondheim)
5 november: Mark van Haasteren (musicalworkshops jeugd)
19 november: Tommie Christiaan (musicalworkshops jeugd)
17 december: Mark van Haasteren (musicalworkshops jeugd)

Meer informatie over de betreffende workshops en masterclasses en het digitale inschrijfformulier is te vinden op http://www.musical.nl/workshops

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.