Musicals in Concert – Live on Tour start repetities

Musicals in Concert – Live on Tour start repetities

Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef en Vajèn van den Bosch zijn deze week gestart met de repetities voor de ultieme en exclusieve show Musicals in Concert – Live on Tour.

Vanmiddag gaven de solisten in de repetitiestudio’s in Amsterdam alvast een eerste indruk van deze theatershow, met de grootste hits uit onder andere Aida, Hairspray, Frozen, Mamma Mia! en On Your Feet!

Simone Kleinsma: “Musicals in Concert is echt een feest der herkenning, de mooiste songs uit alle bekende musicals passeren de revue. Heerlijk om te doen, want we brengen musicalhits ten gehore waar we zelf mooie herinneringen aan hebben, maar ook nummers die we altijd al graag hebben willen zingen. Als kers op de taart worden we ook nog eens begeleid door een heerlijk live orkest van negen muzikanten onder leiding van Bernd van den Bos en staan er tien fantastische dansers op het toneel. We kunnen niet wachten tot we in het theater staan, dit concert mag je als musicalliefhebber echt niet missen!”

De tournee van Musicals in Concert – Live on Tour gaat aanstaande dinsdag 24 januari van start in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. De show is slechts zes weken exclusief te zien en doet naast Heerlen nog vijf grote theaters aan in Nederland: het Chassé Theater in Breda, Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, Theater Orpheus in Apeldoorn, MartiniPlaza in Groningen en het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Meer informatie: www.musicalsontour.nl

FOTO: Roy Beusker

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.