MusicAllFactory win-actie

Maak nu kans op kaarten voor War and Pies!

Win-actie
De MusicAllFactory geeft 2 kaarten weg. Weet jij in welke eerste grote musical MAF alumna Brigitte Heitzer te zien was. Doe snel mee, geef het goede antwoord door en volg ons op social media. Je hebt tot uiterlijk 18 juni 2019 om deel te nemen. Geef ook nog even aan voor welke voorstelling je kaarten zou willen winnen.

MusicAllFactory volwassenen – War and Pies – 21, 22 en 23 juni |Factorium Theater
War and Pies is een combinatievoorstelling van onze vierdejaars MusicAllFactory studenten. Met ondersteuning in het ensemble van de eerste-, tweede- en derdejaars brengen zij de stukken uit twee bekende musicals. De spanning stijgt want voor hen is dit de laatste keer dat ze in het Factorium Theater zullen schitteren voordat ze de volgende stappen zullen zetten in de musicalwereld.

‘PIES’ is gebaseerd op de satirische musical Urinetown uit 2001 van Mark Hollmann en Greg Kotis. Het oorspronkelijke idee voor deze musical is ontstaan toen Greg Kotis als student in de jaren 90 door Europa trok en merkte dat het in Europa gebruikelijk is om te betalen voor het gebruik van openbare toiletten.

‘WAR’ gaat terug in de tijd naar het Engelse front (1943) en vertelt het verhaal over de Amerikaanse piloot Joe Sandidge, een extreme waaghals. Hij voert de meest gevaarlijke vluchten uit en neemt daarbij grote risico’s om de vliegmissies te doen slagen. Voordat hij zich in al het oorlogsgeweld kan overgeven aan de liefde van Dorinda, een transportpilote, komt hij om het leven.

Data en tijden: 21 & 22 juni om 20.00 uur en 23 juni om 14.30 uur.
Locatie: Factorium Theater, Koningsplein 11A Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat)
Tickets: € 18,50. Bestellen: www.factorium.nl .

(Foto: Jostijn Ligtvoet)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

25 jaar MusicAllFactory
Hartje Tilburg, tegenover dé Academie voor Muziek- en Musicaltheater van Fontys, werken professionele MAF-docenten met jongeren en volwassenen om ze klaar te stomen voor het grote werk. Bij de MusicAllFactory word je opgeleid tot een professionele Musicalperformer met makerskwaliteiten, in een warme, veilige en persoonlijke omgeving. Of zoals de studenten zeggen: ‘Je mag hier fouten maken, je mag erom lachen, het is keihard werken en je komt er door de professionaliteit van de docenten achter dat je veel meer kunt dan je denkt.’ Maatwerk dus! Welkom bij de MAF-familie!

Van de junioren tot de volwassenen, bij MusicAllFactory komen talenten samen om onder zeer professionele begeleiding het ambacht van het vak te leren. Om samen met de docenten te ontdekken waar hun kracht en eigenheid ligt, hun talenten verder te perfectioneren en de tools te krijgen om zichzelf uit te dragen. Om ‘ready’ te zijn voor een vervolgopleiding en het werkveld. Dat vergt lef, doorzettingsvermogen en discipline. Bij de MAF wordt veel van je gevraagd, maar je krijgt er minstens zoveel voor terug. Je ontwikkelt je stem en lichaam tot een instrument waar je op kunt en durft te vertrouwen. Onze visie op het vak zorgt ervoor dat je klaar bent voor de toekomst. Hier vind je de verbinding: met jezelf, met elkaar, met andere opleidingen en toekomstige opdrachtgevers. Samen zijn we MAF!


Factorium is een huis voor Muziek, Theater en Dans waar jaarlijks 9.000 mensen deelnemen aan lessen, workshops en projecten. Factorium zorgt ervoor dat jaarlijks 25.000 kinderen op de basisschool kennismaken met kunst & cultuur. Er komen daarnaast gemiddeld 22.000 bezoekers in het Factorium Theater. Ons werkgebied beslaat de gemeenten Tilburg en Goirle. Meer informatie:www.factorium.nl.

Instagram: www.instagram.com/factoriumpodiumkunsten
Facebook: www.facebook.com/FactoriumPodiumkunsten
YouTube: www.youtube.com/user/FactoriumOnline

This Post Has One Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.