MusicalCamp levert talent aan alle musicals.

MusicalCamp levert talent aan alle musicals.

Het is alweer het zesde jaar dat de organisatoren van MusicalCamp jonge talenten de kans bieden om zich te ontwikkelen en de generaties jongeren en volwassenen die meerdere weken op kamp gaan, beginnen overal in musicalland hun gezicht te laten zien. Dit seizoen was er opnieuw een record.

Naast dat de leerlingen van MusicalCamp zijn toegelaten op opleidingen als de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater, Fontys Conservatorium Tilburg, Codarts Rotterdam, De Toneelschool in Gent (België), De Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, de Nederlandse Musical Academie, de Song and Dance Academy en de Dutch Academy for Performing Arts, zijn er in de jongere generatie ontzettend veel artiesten op het podium terecht gekomen.

Kinderen en jongeren van MusicalCamp waren afgelopen seizoen te zien in musicals als The Sound of Music, Billy Elliot, Moeder ik wil bij de Revue, KlaasVaak de Musical, Sprookjesboom de musical en Waanzinnig gedroomd.
Daarnaast staan er twee jongeren van MusicalCamp komend seizoen in de finale van het Junior Song Festival en spelen er een heleboel momenteel in een nieuwe tv-serie van Nickelodeon.

Tevens waren er leerlingen die direct vanuit MusicalCamp een stage aangeboden kregen bij filmproducent Universal Pictures.

Toch is het MusicalCamp er niet allleen voor mensen met veel ervaring, ook mensen die puur uit hobbyisme met musical bezig willen zijn of voor het eerst kennis willen maken met het musicalvak, zijn van harte welkom. De klassen worden daar dan ook zo veel mogelijk op ingericht. Zo sta je als je net een beetje komt snuffelen aan het vak, niet in de klas met tweedejaars conservatorium studenten.

 

Meer informatie? www.musicalcamp.nl

Foto: Wim Lanser

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.