Musicalacteurs theaterspektakel Stork! brengen single uit Single ‘Wat Als’ ode aan Twentse maakindustrie

Musicalacteurs theaterspektakel Stork! brengen single uit Single ‘Wat Als’ ode aan Twentse maakindustrie

Roosmarijn Luyten en Niels Gooijer die in het theaterspektakel Stork! spelen, brengen deze week de single Wat Als uit. Als ode aan de Twentse maakindustrie zingen zij over een onvervulde liefde. Niels, die eerder meespeelde als Erik Hazelhoff in Soldaat van Oranje – De Musical, en Roosmarijn (Zij Gelooft in Mij) zijn trots dat deze single nu wordt uitgebracht.

Jan Tekstra is verantwoordelijk voor de tekst. Eerder heeft hij hits geschreven voor Marco Borsato als Je hoeft niet naar huis vannacht, Vrij zijn en Het Water. De single Wat Als voor de musical Stork! is tevens een ode aan de Twentse maakindustrie.

Vanaf 22 augustus is het theaterspektakel Stork! een maand lang in Twente te zien. STORK! viert het 150-jarige jubileum in Hengelo en de rijke geschiedenis van wat lang een eigenwijs familiebedrijf was. In de unieke omgeving van Hengelo, de plek waar de onderneming groot werd. Han Oldigs, winnaar van de Musical Award 2017, speelt de hoofdrol van oprichter C.T. Stork. Ook Laus Steenbeeke is een van de hoofdrolspelers.

De theaterproductie STORK! wordt geproduceerd door Metropool Hengelo, Wilminktheater Enschede en Theaterhotel Almelo. Het wordt gespeeld op het voormalig Storkterrein in Hengelo, Ketelfabriek Hart van Zuid, in het hart van de stad. Op dit terrein staat tijdens de opvoeringsweken een grote tent waar de bezoekers worden ontvangen met een driegangen diner.

Kaartverkoop en informatie:

STORK! speelt van 22 augustus tot en met 22 september op het voormalig Storkterrein in Hengelo. Kaarten voor deze theaterproductie kunnen gekocht worden via www.stork150jaar.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.