Musical Zodiac stopt per direct!

Musical Zodiac stopt per direct!

De producent van de musical Zodiac meld het volgende op de social media kanalen.

Vandaag hebben we het zeer pijnlijke besluit moeten nemen om te stoppen met ZODIAC de musical.

De corona-tijd heeft teveel impact gehad, waardoor we ondanks vele inspanningen onze prachtige productie niet langer kunnen draaien. De impact op cast, crew, partners en leveranciers is groot.

Vanaf dinsdag informeren we verder, waaronder boekers van kaartjes. Onze boodschap mag niet verloren gaan. Laten we de toekomst anders doen! GROEN!

Ook de cast heeft een reactie op verschillende social media kanalen gezet.

Deze middag werd onze repetitie onverwachts onderbroken met het verdrietige bericht dat ZODIAC per direct stopt. De stekker is eruit getrokken. Er is verlengd zonder dat het financieel mogelijk was. Niemand van ons was op de hoogte van deze financiële onzekerheden. We zijn tot vanmiddag in het ongewisse gehouden.

Met de nieuwe cast zijn we maandag 27 september vol energie en passie begonnen aan het repetitieproces. Dit alles om ons klaar te stomen voor de premiere op 11 oktober. Het was dan ook als donderslag bij heldere hemel om dit nieuws te horen.

Zelfs gisteren nog kregen wij tot drie keer toe positieve mails met betrekking tot de première en de toekomst van ZODIAC.

Naast de vanzelfsprekende verslagenheid heeft dit grote gevolgen voor elk individu die heeft meegewerkt aan deze productie. Lees: mensen die andere producties/klussen/audities hebben afgezegd, zijn verhuisd of gebleven in Nederland en na een onzekere corona-periode opnieuw in financiële onzekerheid zijn.

Laten we er met z’n allen voor waken dat dit niet opnieuw gebeurt.

Met pijn in ons hart,
Cast 1 & 2 van ZODIAC

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.