Musical talenten krijgen alle kansen bij NME foundation

Musical talenten van iedere leeftijd kunnen bij de NME foundation professioneel trainen. Zingen, dansen en acteren en dat ook nog eens tegelijkertijd. De komende periode zijn er vele mogelijkheden om kennis te maken met de opleidingen, de talenten en jouw eigen mogelijkheden om te trainen.

Op zaterdag 10 maart aanstaande organiseert de NME foundation haar Open Huis Dag. Kennis maken met de productiegroepen, workshops in de vooropleiding, optredens en nog veel meer. Een gezellige dag waarin talenten kunnen ontdekken hoe zij hun musical talent bij de NME foundation kunnen ontwikkelen.

Wanneer je volgend jaar in een van de producties wilt staan, als je aan de slag wilt om te trainen in zang, dans en spel, meld je dan alvast aan voor de audities voor de productiegroepen of de vooropleiding. 21 april 2018 worden de audities gehouden en kijken we welke plek binnen de NME foundation beschikbaar is.

Tot slot kondigde de NME foundation ook alvast haar voorstelling van de productiegroep NME Kids on Tour aan: HONK! De internationale musicalhit staat dit jaar op 30 juni en 1 juli in Theater Het Koorenhuis in Den Haag.

Voor vragen over de Open Dag, de audities of de aanstaande voorstellingen kun je e-mailen maar info@nme-foundation.nl, bellen naar 070 707 17 22 of een kijkje nemen op de website www.nme-foundation.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.