Musical-primeur voor bekende rode neus uit de Efteling

Musical-primeur voor bekende rode neus uit de Efteling

De bekende rode neus Jokie en vriendinnetje Jet, uit Carnaval Festival in de Efteling, strijken deze zomer neer in verschillende theaters in Nederland. De interactieve Efteling-musical ‘Jokie en Jet, reizen is een feestje’ is de allereerste musical rondom de Efteling-bewoners Jokie en Jet. Tijdens de 50 minuten durende voorstelling worden (groot)ouders met hun (klein)kinderen meegenomen in een reis over de wereld. Met de bekende liedjes Jokiedokie, Hieperdepiep en Spelen in de speeltuin maken Jokie en Jet er een feestje van. “Ik ben ontzettend blij dat we deze twee vrolijke Efteling-bewoners nu ook buiten de Efteling kunnen laten stralen. Op die manier kunnen nog meer gasten genieten van hun avonturen. Normaal gesproken zouden ze eerst in het Efteling Theater spelen, maar het thema ‘reizen’ van Jokie en Jet leent zich perfect voor een tournee”, vertelt Sandra in ’t Groen, Conceptspecialist Entertainment Efteling. Zaterdag 15 augustus start de tournee in Theater De Leest in Waalwijk. De musical wordt meerdere keren per dag opgevoerd, dus er is plek voor iedereen.

Verhaal

Jokie uit de Efteling is jarig en krijgt een wel héél bijzonder cadeau van Jet! Ze gaan namelijk samen op wereldreis in hun luchtballon. Ze vliegen naar allerlei landen over de hele wereld, van het warme Italië tot het koude Antarctica. Jet heeft in elk land een cadeautje verstopt voor pretneus Jokie en iedereen viert feest! Maar oh jee.. Jet heeft zó veel verrassingen voor Jokie… Passen al die cadeautjes wel in de luchtballon?

Cast en creatief team

Jokie:                                                              Sven Stevens

Jet:                                                                  Natascha Molly

Script en regie:                                               Mark van Haasteren

Artdirector:                                                      Robert-Jaap Janssen

Decorontwerp:                                                Joris van Veldhoven

Kostuumontwerp:                                           Carla de Kroon

Lichtontwerp:                                                  Wim Dresens

Muzikale leiding:                                             René Merkelbach

Technische productie:                                    Jeroen Frijters

Conceptspecialist Entertainment:                   Sandra in ‘t Groen De Efteling-musical: Jokie en Jet, reizen is een feestje is tot begin mei 2021 te zien in de theaters. Meer informatie via www.efteling.com/jokiemusical

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.