Musical ‘Murder Ballad’ keert terug naar het theater

Musical ‘Murder Ballad’ keert terug naar het theater

Door de langdurige sluiting van de theaters in verband met de destijds geldende lockdown, werd de tournee van de musical ‘Murder Ballad’ meermaals verschoven. Vandaag maakt de producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties het heugelijke nieuws bekend dat de musical vanaf 13 juni zal terugkeren in de Nederlandse theaters.

De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ met in de hoofdrollen Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor werd na de première op 12 oktober 2020 lovend gerecenseerd door de landelijke pers met vier én vijf sterren. De week na de première sloten helaas de theaters hun deuren door de landelijke lockdown en werd de productie meermaals opgeschoven.

Vanaf 13 juni zal de musical definitief terug keren naar de Nederlandse theaters en zal te zien zijn in onder andere Valkenswaard, Papendrecht, Heerlen en Alkmaar.

‘’Ik ben enorm verheugd om dit goede nieuws vandaag te kunnen melden. Na onze première in oktober moesten de theaters hun deuren sluiten, terwijl deze voorstelling een vervolg verdient. De theaters gaan weer open en wij staan in de startblokken om onze tour te hernemen en de productie hierdoor waardig af te sluiten na dit bijzondere theaterseizoen!’’, aldus producent Sturkenboom.

De kaartverkoop is vandaag gestart, er zijn zowel zalen met 50 personen als 250 personen capaciteit. Het advies aan alle bezoekers die tickets willen bemachtigen is om niet al te lang te wachten, om bij één van de laatste voorstellingen te zijn.

Tickets & info: www.stentproducties.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.