Musical Monday in De Hooykist

Musical Monday in De Hooykist

Debuut van musical ensemble NEWS

Maandag 9 mei om 21.30 uur vindt het in café De Hooykist, Hooigracht 49, 2312 KP Leiden een bijzondere avond plaats:  Musical Monday, met een optreden van het nieuwe Nederlandse musicalensemble NEWS: vier musical toptalenten van de toekomst!

NEWS bestaat uit Nikki van Rossum Esmee Dekker, Wesley de Ridder en Sander Vissers, die alle vier zijn afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie, een van de meest vooraanstaande musical-opleidingen van Nederland. Binnenkort Is NEWS te zien aan boord van de MS Rotterdam tijdens de eerste Nederlandse Musical Cruise, georganiseerd door het grootste cruise reisbureau van Nederland, Cruise Travel. Voorafgaand aan deze bijzondere reis maakt NEWS haar debuut tijdens een exclusieve musical avond in een van Leidens oudste cafés, het favoriete café van Albert Einstein in Leiden!

Het repertoire van NEWS bestaat uit bekend en onbekend musical repertoire. Variërend van musical-hits uit The Sound of Music en The Phantom of the Opera, Nederlandse musicalklassiekers uit De Jantjes en Soldaat van Oranje, bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, en ook minder bekende nummers van componisten als Scott Alan en Stephen Sondheim.

De muzikale leiding van Musical Monday is in handen van de soul-volle singer/songwriter Billy Maluw, die dezelfde week in de Melkweg in Amsterdam zijn eerste EP zal presenteren.

Diner:
Voorafgaand aan het optreden kunt u in Cafe De Hooykist genieten van een sfeervol diner. Reserveren wordt aanbevolen. Toegang voor Musical Monday is vanaf 21.00 uur, het optreden begint om 21.30 uur. De toegang is gratis.

Locatie:
Café De Hooykist
Hooigracht 49
2312 KP  Leiden

Reserveren:
reserveren@dehooykist.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.