Musical Master zoekt de meest gepassioneerde en ambitieuze musicaltalenten van Nederland

Musical Master zoekt de meest gepassioneerde en ambitieuze musicaltalenten van Nederland

Schrijf je in voor de audities op 11 juli

Bij Musical Master kunnen jonge talenten zich op de juiste manier oriënteren op het musicalwerkveld of een vervolgopleiding in de uitvoerende kunstensector (mbo, hbo). Musical Master is opgericht door Chiel van Tok en Matthijs van der Meer.

Talenten van Musical Master
Musical Master leidt talenten in een veilige omgeving op en laat hen kennismaken met diverse aspecten van de media- en theaterwereld. Na een zorgvuldige landelijke selectie gaat Musical Master in seizoen 2021-2022 aan de slag met groepen in twee leeftijdscategorieën:

  • 9 tot en met 13 jaar;
  • 14 tot en met 18 jaar.

Met een uniek vakkenpakket maak je straks de juiste keuze
De hoeveelheid en diversiteit van onze vakken is uniek te noemen in Nederland. Onze leerlingen krijgen praktijk- en theorielessen van professionele docenten – onder wie Brigitte Odett, Nynke de Ruigh en Ellen Evers in seizoen 2020-2021 – binnen de disciplines zang, spel en dans. Gedurende het hele jaar staan de lessen ballet, tapdance en showrepertoire wekelijks op het programma, aangevuld met overige specialisaties: camera-acteren, hiphop, jazzzang, solfège, musicalgeschiedenis, liedinterpretatie en nog veel meer. Doordat leerlingen kennismaken met de verschillende disciplines kunnen zij in de toekomst een juiste keuze maken voor een vervolgopleiding die bij hen past.

Masterclasses van gerenommeerde gastdocenten
Naast het uitgebreide vakkenpakket organiseert Musical Master elk seizoen diverse masterclasses. In 2020-2021 inspireerden Hakim Traidia (mimespeler), Marc Forno (choreograaf), Thijs Hartman (eindredacteur van diverse grote televisieshows), Frank Beurskens (musicaldanser), en Alfred van den Heuvel (acteur) onze leerlingen.

Praktijkervaring
Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen van jongs af aan praktijkervaring te laten opdoen. Daarom zullen de Musical Master leerlingen schitteren in de sprookjesachtige sinterklaasvoorstelling Verhalen van Sinterklaas en de spetterende kerstshow It’s Christmas Time. Ook laten de leerlingen aan het eind van het seizoen hun talenten zien in hun eigen Showcase. Alle producties worden geproduceerd door Van Tok Music Entertainment.

Tentamens
Gedurende het jaar vinden verschillende beoordelingsmomenten plaats per discipline. De performances van leerlingen in de theatershows worden meegewogen in de totale beoordeling. Aan de hand van de afgenomen tentamens wordt er in december een voorlopig advies en in mei een definitief advies gegeven. Om de kwaliteit van de groep te waarborgen is dit laatste advies beslissend of de leerling het daaropvolgende seizoen weer mag deelnemen aan Musical Master. Iedere leerling ontvangt bij afronding van het studiejaar een certificaat van deelname.

Is Musical Master de start van jouw carrière?
Wij bieden een enorm uitgebreid studiejaar, maar we verwachten ook veel van de leerlingen: inzet, discipline en vooral … passie! Daarvoor is het belangrijk om zowel fysiek als mentaal in goede conditie te zijn. Natuurlijk moeten de lessen en optredens van Musical Master het hoogtepunt van de week zijn en dus prioriteit. Deelname aan Musical Master is niet te combineren met andere activiteiten die op zondag plaatsvinden.

Enthousiast? Schrijf je in voor een auditie
Ben jij enthousiast geworden en kun je niet wachten om je talent verder te ontwikkelen? Twijfel niet en meld je vandaag nog aan via www.musicalmaster.nl voor jouw auditie op 11 juli 2021. En wie weet word jij wel … a real musical master.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.