Musical First Date naar Zoetermeer!

Musical First Date naar Zoetermeer!

Er hangt liefde in de lucht, de musical First Date is namelijk onderweg naar Zoetermeer. In april 2021 presenteert Greg & Baud Productions deze vrolijke musical vol zenuwachtige koppels, onwennige situaties en eigenlijk alles wat komt kijken bij een eerste date en jij kan daar bij zijn!

Voor deze musical is Greg & Baud Productions op zoek naar 7 enthousiaste spelers/zangers tussen de 18 en 40 jaar, waarvan 5 spelers een scala aan rollen zullen spelen. In dit komische stuk is iedereen bijna constant op het podium en is de dynamiek en het samenwerken tussen de spelers dus erg belangrijk. In het repetitieproces zal hier ook extra aandacht aan besteed worden.

Verhaal
Als de verlegen Aaron op een blind date gaat met de stoere Casey, verandert een casual drankje in een New Yorks restaurant in een hilarisch dinertje waarbij alles op tafel komt. Tijdens deze onvoorspelbare date zien we dat het koppel niet alleen is. Zo verschijnen de inner-critici van Aaron en Casey ten tonele wanneer de andere restaurantbezoekers veranderen in hun beste vrienden, manipulatieve exen of beschermende ouders die hen helpen de date door te komen. Vind dit koppel een echte connectie voordat de date ten einde komt?

Ben je enthousiast geworden en wil je wel een eerste date met Greg & Baud Productions? Stuur dan voor 14 oktober jouw theater CV met foto naar lisa@greg-baud.nl om je in te schrijven voor de auditie. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.
www.greg-baud.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.