Musical Cruise 2017

Musical Cruise 2017

Tekst en Foto’s: Jessica Uijttewaal

Aankomende zondag, 8 oktober, vertrekt cruiseschip Norwegian Epic vanuit Barcelona voor een 8-daagse cruise langs mooie plaatsen aan de Middellandse Zee, zoals Marseille, Cannes, Livorno en Palma de Mallorca. Uiteraard kunnen de gasten onderweg genieten van luxe en comfort, maar het entertainment is deze cruise ook bijzonder. Dit zal verzorgd worden door musicalsterren April Darby, Brigitte Heitzer en Stanley Burleson. Zij worden bijgestaan door het Musical Cruise Ensemble bestaande uit Nikki van Rossum, David van den Tempel, Simon Brommer en Esmee de Boer, muzikaal leider van het geheel is Billy Maluw.
Afgelopen dinsdag mochten we een beetje in de cruise-stemming komen, toen we een voorproefje bij mochten wonen. Zo hebben we alvast een idee gekregen van wat de gasten kunnen verwachten in de elf shows die de artiesten gedurende de cruise zullen verzorgen.
Nikki van Rossum, David van den Tempel en Simon Brommer brachten een musicalmedley ten gehore met nummers uit o.a. Jesus Christ Superstar, Evita, Cats en Phantom of the Opera. Na deze medley was al direct duidelijk dat de gasten een geweldige cruise voor de boeg hebben. Ze kregen er zelfs in deze kleine setting al goed de stemming in, daarbij klonk het geheel erg mooi samen.
Om dit ontstane musicalgevoel nog even meer kracht bij te zetten, zongen April Darby en David van den Tempel vervolgens het nummer ‘De Laatste Nacht‘ uit Miss Saigon, waarmee ze ter plekke zorgden voor kippevel.
Alle artiesten bezitten een geweldige zangstem en hebben duidelijk heel veel zin om het publiek een indrukwekkende cruise te bezorgen. Het enthousiasme straalt ervan af.

Denkt u nu, hier had ik bij willen zijn? Dan is er goed nieuws: er wordt nu al gewerkt aan de voorbereidingen voor de cruise van volgend jaar. Dit wilt u een keer meegemaakt hebben!

We wensen de gasten op de cruise en de artiesten een behouden vaart en een mooie cruise toe!

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.