MUSICAL CRUISE ENSEMBLE IN CONCERTMUSICAL CRUISE ENSEMBLE IN CONCERT

MUSICAL CRUISE ENSEMBLE IN CONCERTMUSICAL CRUISE ENSEMBLE IN CONCERT

Eenmalig en exclusief optreden in eetcafé De Hooijkist

Donderdag 7 september a.s. geeft het Musical Cruise Ensemble 2017 een eenmalig en exclusief optreden in eetcafé De Hooijkist in Leiden.

Het uit vier jonge talenten bestaande Musical Cruise Ensemble is speciaal samengesteld voor de ANWB Musical Cruise, die op zondag 8 oktober 2017 vanuit Barcelona vertrekt aan boord van de Norwegian Epic voor een 8-daagse cruise langs de hoogtepunten van de Middelllandse Zee. Het Musical Cruise Ensemble bestaat uit Esmee de Boer, Nikki van Rossum, David van den Tempel en Simon Brommer en staat onder de muzikale leiding van meesterpianist Billy Maluw. Het optreden in De Hooijkist is het enige optreden in Nederland en begint om 22.00 uur. De toegang is gratis.

Tijdens het optreden zal het Musical Cruise Ensemble nummers zingen uit Nederlandse en internationale musicals, variërend van De Jantjes en Ja Zuster Nee Zuster tot Grease en The Phantom of the Opera.

Hoogtepunten van de Middellandse Zee
Naast het Musical Cruise Ensemble zullen ook musicalsterren Stanley Burleson, Brigitte Heitzer en April Darby te zien zijn tijdens de 8-daagse Musical Cruise, die voert langs de hoogtepunten van de Middellandse Zee. Meer informatie over de Musical Cruise, bestemmingen en het entertainmentprogramma kunt u vinden op www.anwb.nl/musicalcruise2017

Eetcafé De Hooijkist, Hooigracht 49, 2312 KP Leiden

Vooraf lekker eten? Reserveer dan even: 071 – 512 5809

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.