Musical Awards Gala vindt dit jaar plaats op 24 april

Musical Awards Gala vindt dit jaar plaats op 24 april

Het prestigieuze Musical Awards Gala vindt dit jaar in het AFAS Theater in Leusden plaats. Woensdag 24 april 2024 worden daar de belangrijkste musicalprijzen uitgereikt. Ook dit jaar kan het publiek weer stemmen op hun favoriete musical van het afgelopen seizoen. Dit kan vanaf 11 maart via de website van het Musical Awards Gala.

Welke musicalacteurs en -actrices het felbegeerde beeldje in ontvangst mogen nemen, is nog niet bekend maar de jury van het Musical Awards Gala heeft de afgelopen maanden alle kleine en grote musicals gezien en binnenkort worden de genomineerden voor de Musical Awards bekendgemaakt.

Net als voorgaande jaren mag het publiek ook weer stemmen op hun favoriete musical van het afgelopen seizoen en de musicals die nog steeds te zien zijn. In deze categorie zijn er de VriendenLoterij Publieksprijs voor Beste Musical en de Eventim Publieksprijs voor Beste Familiemusical.

Nieuw dit jaar is dat door de VriendenLoterij, onder alle stemmers, een West End weekend in Londen wordt verloot. Vanaf 11 maart kan het publiek stemmen via de website van de Musical Awards.

Het Musical Awards Gala vindt plaats op 24 april 2024 in het AFAS Theater in Leusden en wordt vanaf 20.25 uur live door de AVROTROS op NPO1 uitgezonden.

Meer informatie op www.musicalawards.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.