Musical Awards Café opent voor het eerst haar deuren!

Musical Awards Café opent voor het eerst haar deuren!

Kijk het Musical Awards Gala live in Café DeLaMar en win mooie prijzen Musicalfans opgelet: op 24 april kun je samen met andere musicalliefhebbers live genieten van het Musical Awards Gala in Café DeLaMar! Dit café, te vinden in het Amsterdamse theater DeLaMar, wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot Musical Awards Café. Naast het kijken van de uitzending zijn er ook allerlei mooie musicalprijzen te winnen. De toegang is gratis, maar reserveren is wel noodzakelijk.

Wie zou er zo’n felbegeerde Musical Award in de wacht slepen? Wordt het Simone of Brigitte? Jesus Christ Superstar of De man van La Mancha? In het Musical Awards Café kijk je samen met andere musicalfans live naar de uitzending van het Musical Awards Gala, support je jouw favorieten en mag je voorspellen wie er gaan winnen. Voor degenen met de meeste juiste antwoorden staan er mooie musicalprijzen klaar… Reserveer kosteloos jouw plek in het Musical Awards Café via delamar.nl/musicalawards.

Over Café DeLaMar
In Café DeLaMar, gelegen in hartje Amsterdam, valt er rondom de voorstellingen in DeLaMar van alles te beleven. Het café heeft een eigen podium met livemuziek, waar jonge talenten en af en toe zelfs grote namen de mooiste musical-, kleinkunst-, pop- en jazznummers ten gehore brengen. Al deze optredens zijn vrij te bezoeken, een voorstellingsticket is niet nodig. Naast livemuziek zijn er ook andere activiteiten te beleven in DeLaMar, van leesvoorstellingen tot aan talkshows en pubquizzen. Bekijk het programma van Café DeLaMar via delamar.nl/café.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.